Individualni coaching

COACHING JE ZA VAS AKO:

Stagnirate u nekom području života, želite naprijed ali ne znate kako

Želite bolje odnose, promijeniti posao

Okušati se u nečemu novom ali bojite se promjene

Znate što želite postići ali jednostavno ne uspjevate stići tamo uobičajenim načinom razmišljanja i ponašanja ili  ne stižete brzinom kojom smatrate da biste trebali

Primjećujete da sabotirate sami sebe?

Primjećujete da vam se živote situacije opetovano ponavljaju ali ne vide izlaz?

Možda ne znate uopće što želite

KLJUČNI BENEFITI COACHINGA:

Poboljšanje opće kvalitete života, postizanje sretnog života

Poboljšani odnosi s drugima, bolji poslovni rezultati

Razvijanje samopouzdanja, poticaj i podrška

Razvoj strategija, razvoj i postizanje ciljeva, stjecanje novih znanja, rješavanje točno određenih problema

Osvještavanje i izlaženje iz ponavljajućih negativnih i/ili ograničavajućih obrazaca, usmjerenje fokusa,energije i djelovanja ka ciljevima

Mogućnost šireg pogleda na svijet što otvara nove mogućnosti, širi ideje i razvija kreativnost

Upoznavanje sebe, svojih potreba te postizanje zadovoljstva samim sobom, pomoć pri donošenju odluka

ŠTO JE COACHING?

Coaching je privremeni profesionalni odnos u kojemu se klijentu pomaže u postizanju željenih ciljeva u njegovim projektima, bilo u karijeri, organizaciji ili privatnom životu. U tom procesu klijenti produbljuju vlastito učenje, kreiraju vlastite rezultate, te unaprjeđuju kvalitetu svoga života.

ŠTO OBUHVAĆA COACHING?

Za vrijeme trajanja epidemioloških mjera coaching se odvija kroz jednosatne susrete ONLINE uživo preko ZOOM aplikacije, Skype-a ili na drugi način.

U coachingu utvrđujemo Vaše sadašnje stanje i buduće željeno, odnosno definiramo ciljeve koje želite postići i najbolji način za vas da ih i ostvarite, svaki vaš cilj tretiramo kao Vaš VIP projekt.

U coachingu sami donosite zaključke, između ponuđenih metoda izabirete metode dostizanja ciljeva i provodite ih, moja uloga je pomoći vam: sagledati širu sliku, napraviti akcijski plan, uključiti više mogućnosti, evaluirati aktivnosti, održati motivaciju tokom provođenja plana.

Pomoći ću vam da pronađete i sagradite odgovarajuću vlastitu infrastrukturu razmišljanja odnosno MINDSET kojim ćete vrlo brzo sami postavljati i ostvarivati vlastite ciljeve i u drugim područjima života.


*U radu naglasak stavljamo na osvještavanju ograničavajućih obrazaca i uvjerenja, odabir adekvatne opcije  za vas ali i osvještavanje potencijala kojih niste ni svjesni da posjedujete.

KOLIKO TRAJE ČITAV PROCES?

Period trajanja coachinga je specifičan za svakog klijenta posebno, moguće je od nekoliko susreta do više mjeseci. Vaš uspjeh ovisi o vašim potrebama za koje sami definirate tempo, vrijeme i intenzitet.

CIJENA

Cijena 1h  individualnog coachinga iznosi 350,00 kn


*OPCIJA mogućnost dogovora paketa od više individualnih coaching-a po posebnoj povoljnijoj cijeni. (tada mogućnost plaćanja u više rata ovisno o veličini paketa)

PRIJAVE I KONTAKT

Za prijave i sve dodatne informacije javite se putem kontakt obrazca.

CNN

“Coaching is the universal language of change and learning.”

Harvey MacKay

“Failure is an attitude, not an outcome.”

C.G. Jung

“Dok nesvjesno ne učinite svjesnim, upravljat će vašim životom i zvat ćete ga sudbinom.”

DOJMOVI POLAZNIKA

Sa Ivanom je bilo jako ugodno raditi Lifecoach. Ljubazna je i pristupačna ali i vrlo profesionalna. Pomogla mi je vidjeti situaciju iz različitih kuteva osvješćujući da iako svi gledamo istu stvar različito percipiramo. Pri tome to nije ništa loše već samo da smo svi različiti. Ako želite dobiti objektivan stav o nečemu što vas “muči” ili vam se čini da ste “zapeli” u nekoj situaciji i ne vidite izlaz ili se situacije opetovano ponavljaju, topla preporuka.

Iako sam tokom dva mjeseca coachinga s Ivanom, gdje smo imale sastanke 1x tjedno, uspješno dostigla svoj cilj, naši sastanci i Ivanini savjeti i uvidi do kojih mi je pomogla doći su primjenjivi i prelijevaju se i ostala područja mog života. Tokom naših susreta, Ivana je uspješno prepoznala moje otpore, i našla način kako da radimo na njima, te sam ih i razrješila. Zatim, bila je izuzetno fleksibilna i silno se trudila pronaći načine kako bi iznašla metode i načine koji bi mi pomogli da dođem do svog cilja, a da su u skladu s onim što meni kao osobi odgovara. Međutim, bez obzira na fleksibilnost, Ivana nije dala da skrećem sa cilja, i da se raspršim, čemu sam inače sklona. Usto, razgovori su bili jako zabavni, te je bila puna podrške i ohrabrenja ako sam naišla na kakvu prepreku ili htjela odustati. Smatram da sam tokom našeg druženja dobila puno alata koje mogu koristit i ubuduće, te ako tome dodam i činjenicu da sam uspjela ostvariti cilj koji mi se u početku činio nedostižan, vidim ovo naše kratko druženje kao katalizator za daljnje promjene u svom životu i ostvarivanje svojih daljnjih ciljeva, kako onih manjih, tako i onih većih.

Prijavi se na Newsletter

Ne propusti informacije o radionicama, blogu i ostalim super savjetima!

Let's grow together 🙂

error: Content is protected !!